Express Worldwide Shipping

Dataintegritet

Dataintegritet gäller insamling, lagring och radering av personuppgifter samt typ och syfte och deras användning

a) När du besöker webbplatsen:

När du besöker vår webbplats www.flaneri.fi skickar webbläsaren du använder på din terminalenhet automatiskt information till servern på vår webbplats. Denna information kommer tillfälligt att lagras i en så kallad loggfil.

Följande information kommer att registreras utan ditt ingripande och lagras tills automatisk radering.

 • IP-adressen för den begärande datorn,
 • datum och tid för åtkomst,
 • namn och webbadress till filen som nås,
 • webbplats från vilken åtkomst har gjorts (Referrer-URL),
 • webbläsaren som används och, om tillämpligt, din dators operativsystem och din åtkomstleverantörs namn.

Vi kommer att behandla ovan nämnda uppgifter för följande ändamål:

 • säkerställa en smidig anslutning av webbplatsen,
 • säkerställa bekväm användning av vår webbplats,
 • utvärdering av systemsäkerhet och stabilitet,
 • för andra administrativa ändamål.

Den rättsliga grunden för dataintegritet och databehandling är GDPR sec. 6 para 1 lit. f. Vårt berättigade intresse följer av de syften som anges ovan för datainsamling. I inget fall kommer vi att använda den insamlade informationen i syfte att dra slutsatser om dig.

b) När du använder vårt kontaktformulär:

För frågor av något slag erbjuder vi dig möjligheten att kontakta oss via ett formulär som finns på vår hemsida. Ditt namn, en giltig e-postadress och din förfrågan (“meddelande”) krävs för att vi ska veta vem som skickade förfrågan och att vi ska kunna behandla den. Annan information kan ges frivilligt. Personuppgifter som samlas in för att använda vårt kontaktformulär kommer att raderas efter att din begäran har slutförts.

c) När du prenumererar på nyhetsbrev:

Om du uttryckligen registrerat dig för nyhetsbrevet kommer vi att använda din e-postadress för att regelbundet skicka vårt nyhetsbrev till dig. För att få vårt nyhetsbrev räcker det med en e-postadress.

Om över huvud taget kommer dina uppgifter endast att vidarebefordras till tredje part för den tekniska hanteringen av nyhetsbrevsutskicket via en tjänsteleverantör som arbetar i enlighet med dataskyddsbestämmelserna. Du kan när som helst avregistrera dig, till exempel via länken “e-postinställningar” i slutet av varje nyhetsbrev. Alternativt kan du när som helst avregistrera dig genom att skicka ett mejl till info@flaneri.fi.

d) Registreringsdata för kundkonto:

Inom beställningsprocessen har du möjlighet att skapa ett kundkonto hos oss. Dina adressuppgifter inklusive e-postadress och beställningar lagras här. Allt du behöver göra nästa gång du beställer är att ange din e-postadress och ett lösenord. Lösenordet måste hållas hemligt.

e) Order- och betalningsdata:

För acceptans, hantering och utförande av din beställning kommer dina uppgifter att vidarebefordras till tjänsteleverantörer, t.ex. transportören av varorna, om det behövs.

Betalningsdata samlas in i krypterad form och används enbart för att behandla motsvarande transaktion. Förutom vid köp på konto har vi ingen kännedom om eller tillgång till bank- och kreditkortsuppgifter. Behandlingen utförs enbart av motsvarande tjänsteleverantör.

Som registrerad kund kan du välja alternativet “Spara betalningsdata” i beställningsprocessen. Säker och enkel lagring av känslig kreditkortsinformation sker via ett “alias” (token) på ditt kundkonto för senare köp.

Under “Mitt kundkonto” >> “Mina betalningsuppgifter” kan du hantera eller radera den lagrade informationen. Om du inte vill sätta in ett kreditkort i din profil kan du även ange uppgifterna igen vid varje beställning.

f) Radering av data:

Dina uppgifter som lagras av oss kommer endast att lagras så länge som det behövs. Vi tar dataintegritet på allvar.

Kundkontots data kommer att lagras tills du avslutar kontot. Utan kundkonto förblir orderinformationen lagrad tills beställningen är slutförd.

Uppgifterna kommer att raderas om det inte finns lagstadgade lagringsförpliktelser att behålla dem. Data som vi behöver för att utföra utestående uppgifter eller för att hävda våra rättigheter och anspråk, samt data som vi måste behålla i enlighet med lagkrav, är uteslutna från radering. I detta fall spärras uppgifterna för vidare bearbetning.

0
  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till butiken

  Prenumerera på Flâneri-nyhetsbrevet för uppdateringar om nyanlända, ledare och rekommendationer.