Express Worldwide Shipping

VAD ÄR FLÂNERI?

Flâneri Virtual Concept Store är ett mikrokosmos av traditionellt hantverk och små vardagslyxigheter: en digital sidenväg där människor kan resa ställföreträdande och upptäcka nyheter.

Den kom till ur en brinnande önskan att motverka masskonsumtion och utbredningen av slängkulturen.

Genom att visa upp varumärken och hantverkare som tar hållbarhet på allvar, erbjuder Flâneri ett avundsvärt alternativ för introspektiva individer att unna sig utan att hysa dåligt samvete.

Genom att anamma Flâneri-livsstilen får kunderna möjlighet att skapa påtaglig påverkan genom sina köpbeslut: stödja producenter som är engagerade i hållbar produktion och minskat avfall.

VÅRT UPPDRAG

Att främja medveten konsumtion: den hållbara lösningen på massproduktion, konsumentism och överdriven avfallsgenerering.

VÅRA VÄRDERINGAR

 

Genomskinlighet

Transparens skapar ansvar. Att kommunicera hur och var en produkt kommer från, tillverkas och distribueras främjar förtroende mellan producenter och konsumenter.

 

Äkthet

Att vara äkta är att vara sann mot sig själv. I en tid av masskonsumtion och den genomträngande slängkulturen längtar människor efter produkter som är gjorda med traditionella metoder samtidigt som de håller högsta kvalitetsstandard; produkter som är byggda för att hålla och som med tiden blir arvegods.

 

Hållbarhet

Medveten konsumtion skapar positiv social påverkan! Hållbarhet är genomförbart: vi kan odla hållbara metoder genom att köpa mindre, men bättre produkter som är hälsosamma och funktionella. Genom att ändra vår livsstil kan vi verkligen minska de negativa effekterna på miljön, samhället och ekonomin.
0
    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till butiken

    Prenumerera på Flâneri-nyhetsbrevet för uppdateringar om nyanlända, ledare och rekommendationer.