Plükt

Peppermint Tea

PLUKT Peppermint Tea har en krispig smak och en magisk arom.
Lägg dig ner, ta ett djupt andetag och njut av firandet av naturen.

 6.60

I lager

Kvantitet
Quick purchase
Beskrivning

PLUKT Peppermint Tea har en krispig smak och en magisk arom.
Lägg dig ner, ta ett djupt andetag och njut av firandet av naturen.

Beskrivning

Förpackningen innehåller 25g hela pepparmyntablad.

Frakt

Alla beställningar skickas inom 2 dagar efter slutförande

Leveranstider:

  • 3-6 arbetsdagar till Finland, Sverige och Danmark
  • 5-8 arbetsdagar till övriga EU
  • 8-14 arbetsdagar utanför EU

Fraktpriser kommer att beräknas automatiskt i kassan.

Påverkan

Plükt är kanske det mest hållbara teet som finns i verden. Alla teblad och blommor är vildodlade och certifierade ekologiska. Plükt samarbetar med över 20 lokala bönder i Lettland för att köpa och bearbeta högkvalitativt te. Dessutom är det mest lovvärda med Plükt varumärkets strikta noll-plastpolicy.

För hektiska morgnar och lugna kvällar.

PLÜKT kommer från de djupa skogarna i Prauleina i Lettland och är en leverantör av specialiteter av örtteer. Mor-dotter-teamet bakom varumärket har som sitt uppdrag att förbättra den dagliga teritualen genom att erbjuda det mest hållbara teet på marknaden. Alla Plükt-örter är handplockade från naturcertifierade ekologiska ängar och skogar i norra Europa. Företaget hämtar örterna från cirka 20 certifierade ekologiska gårdar och ägare av certifierade ekologiska fält.

Plükt är det första varumärket som erbjuder örtte som serveras i växtbaserade pyramidtepåsar som bryts ned biologiskt inom 30-60 dagar. En blandning av olika växtstärkelser finns i förpackningsmaterialet. Medan 96 % av tekopparna som bryggs över hela världen innehåller plastpartiklar, är alla Plükt-produkter helt fria från plast. Kännare av högkvalitativa örtteer kommer att tycka att PLÜKT-erbjudandena är särskilt givande. Om smaken inte räcker, erbjuder PLÜKT teer också den ultimata estetiska upplevelsen med nordisk inspirerad minimalistisk design.