Plükt

Wild Raspberry Tea

Vildhallonbladste är njutit för sin rika, fruktiga arom. Att insupa det är som att promenera i de mystiska nordiska skogarna.

 6.60

Endast 3 kvar i lager

Kvantitet
Quick purchase
Endast 3 kvar
Beskrivning

Vildhallonbladste är njutit för sin rika, fruktiga arom. Att insupa det är som att promenera i de mystiska nordiska skogarna.

Beskrivning

Förpackningen innehåller 25g vildhallonblad.

Certifierad ekologisk | Koffeinfri | Ingen plast

Frakt

Alla beställningar skickas inom 2 dagar efter slutförande

Leveranstider:

  • 3-6 arbetsdagar till Finland, Sverige och Danmark
  • 5-8 arbetsdagar till övriga EU
  • 8-14 arbetsdagar utanför EU

Fraktpriser kommer att beräknas automatiskt i kassan.

Påverkan

Plükt är kanske det mest hållbara teet som finns i verden. Alla teblad och blommor är vildodlade och certifierade ekologiska. Plükt samarbetar med över 20 lokala bönder i Lettland för att köpa och bearbeta högkvalitativt te. Dessutom är det mest lovvärda med Plükt varumärkets strikta noll-plastpolicy.

För hektiska morgnar och lugna kvällar.

PLÜKT kommer från de djupa skogarna i Prauleina i Lettland och är en leverantör av specialiteter av örtteer. Mor-dotter-teamet bakom varumärket har som sitt uppdrag att förbättra den dagliga teritualen genom att erbjuda det mest hållbara teet på marknaden. Alla Plükt-örter är handplockade från naturcertifierade ekologiska ängar och skogar i norra Europa. Företaget hämtar örterna från cirka 20 certifierade ekologiska gårdar och ägare av certifierade ekologiska fält.

Plükt är det första varumärket som erbjuder örtte som serveras i växtbaserade pyramidtepåsar som bryts ned biologiskt inom 30-60 dagar. En blandning av olika växtstärkelser finns i förpackningsmaterialet. Medan 96 % av tekopparna som bryggs över hela världen innehåller plastpartiklar, är alla Plükt-produkter helt fria från plast. Kännare av högkvalitativa örtteer kommer att tycka att PLÜKT-erbjudandena är särskilt givande. Om smaken inte räcker, erbjuder PLÜKT teer också den ultimata estetiska upplevelsen med nordisk inspirerad minimalistisk design.